WHITEHEAD – Cara Hilangkan Whitehead Dengan Mudah

WHITEHEAD – Cara Hilangkan Whitehead Dengan Mudah

Part whitehead ini salah satu masalah yang sering kita alami. Salah satu punca terjadinya whitehead ini sebab kita tidak bersihkan muka kita yang masih bermake-up tu, terus masuk tidur tanpa mencuci muka terleboh dahulu maka liang pori kita akan tersumbat sehingga terjadinya masalah ini.

APA ITU WHITEHEAD ?

Istilah perubatan Closed Comedo Merupakan gumpalan sebum yang terjadi di bawah permukaan kulit wajah yang tersumbat dengan kotoran dan lemak. Permukaanya tertutup sehingga sulit dikeluarkan. Biasanya, muncul di area T (dahi, hidung, dan dagu), juga di bawah mata dan pipi. Ianya tampak putih kekuningan seperti benjolan kecil-kecil di bawah kulit. Elakkan menghilangkannya dengan cara memicitnya. Ia akan merangsangnya menjadi jerawat bernanah yang akan merosakkan wajah, sehingga menyebabkan infection. WHITEHEAD boleh hilang dengan cara scrub yang betul.

VITAMIN SHAKLEE UNTUK MASALAH KULIT

  • GLA Complex adalah satu supplement yang membantu menstabilkan hormon baik lelaki mahupun perempuan.
  • Vitamin E membantu dalam penghasilan sel kulit yang baru.
  • Vitamin B-Complex membantu dalam sintesis dan tisu baru, membantu dalam pengagihan oksigen pada tisu, mengatur hormn, terlibat dengan pertumbuhan sel, membantu dalam keadaan stress, memelihara kulit dari dalam dan menghilangkan garis-garis halus pada muka.
  • Vitamin C membentuk kolagen yang mengukuhkan sel kulit dan paling penting sebagai kuasa penyembuh(healing untuk membantu pemulihan luka dan kudis.

TESTIMONI NUTRIWHITE SKINCARE (SEKARANG BOLEH GUNA YOUTH)

Paling bes bile whiteheadku hilang…ya ampun…dari zaman sekolah whitehead tuh diternak. tukar macam-macam produk…tak baik jugak. kerja duk picit jek hidung nih. lepas guna mekap Makeup Remover. fuhhhh….lega ….hilang ternakan pon dah tak berminyak. First time gune krim malam. sebab takut kulit makin berminyak. tapi tidak. Syukur banyak-banyak.

whitehead

whitehead

JOM PAKAI YOUTH

  • Hampir 100% Pengguna Youth Shaklee Skincare mendapat kesan positif
  • Untuk Masalah Jerawat DI Wajah Remaja, Jerawat Pasir, Jerawat Batu, perubahan dilihat seawal 7 hari penggunaan.
  • Untuk Masalah Kedutan di dahi (wrinkles) perubahan iaitu garis halus kedut hilang dalam masa 30 hari.
  • Untuk masalah Jerawat di wajah matang (maksudnya yang dah tua pun berjerawat) dan kulit berminyak, perubahan ketara dilihat selepas 30 hari Penggunaan Youth SHAKLEE
  • Untuk Masalah Kulit Jeragat Tompok / Hyperpigmentation / Kulit Berjeragat, kesan jeragat pudar kelihatan seawal 60 hari penggunaan.
  • Untuk masalah garisan halus di mata / kedutan di mata, kesan garisan / kedutan mulai hilang kelihatan seawal 30 hari.

CEGAH WHITEHEAD SEKARANG DENGAN YOUTH

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Penghantaran sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar, Kelana Jaya, Alam Impian, Denai Alam,

Ainul Mustafa
Pengedar Shaklee Shah Alam
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
www.wasap.my/60133612717

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Open chat