Kurus Dengan Shaklee

Kurus Dengan Shaklee

Alhamdulillah, semua orang sekarang ni nak kurus murus, so apapun nak kena faham, beberapa konsep set Shaklee ni. Ada yang komplen berat badan tak turun, berat naik dan sebagainya. Oklah , saya pun nak cerita sikit lah beberapa perkara tentang kurus dengan Shaklee.
rahsia kurus macam anak dara

Shaklee is about Weight Management

Hahahha , bila nak cerita pasal Shaklee ni, kita kena faham yang Shaklee offer inch loss, dan bukan totally weight loss. Sebab weight loss ni pun ada yang tak sihat, so sebab itu takda set nak gemukkan badan, naikkan berat badan ada. So berat badan cantik, lemak takda, body cun, yang tu Shaklee offer.

Cinch Shake Shaklee

Paling best untuk diet dan dapatkan berat badan best. Oklah masa paling best ialah masa bulan puasa, lagi senang nak bakar lemak, dan masa itu juga leucine dalam cinch mampu untuk memelihara otot supaya jisim otot tidak menurun.

Matlamat Yang Jelas

Satu tips dari cucu saya di Saudi sana, matlamat dia jelas, dia nak kurus, so dia memang konsisten amalakn diet Shaklee dan rajin minum air, jom baca kisahnya entry di entry lepas.

Kekal Aktif

Kena rajin dan wajib buat, tak kisahlah, janji bergerak buat kerja rumah pun banyak bakar kalori. Itu paling penting, dan jangan lupa jaga makan , minum air masak, jangan rajin minum teh tarik pulak. Hahaha oklah, sekian sahaja tips kurus dengan Shaklee.

Jom Order Set Kurus Shaklee

 

JOm order dibawah, dengan klik gambar di bawah, anda dah mulakan proses untuk cantik dengan shaklee, bukan sahaja cantik kurus, malah sihat .
tips mudah nak kurus
013-3612717
ainulfadzilah@gmail.com
Tahukah anda makan anggur boleh membuatkan kita kurus. tetapi bukan anggur sebarang anggur tau. ianya anggur termahal di dunia iaitu ANGGUR MASCUDINE. Anggur adalah sejenis tumbuhan hebat dan istimewa. Malah di dalam al-Quran ada disebut 6 kali tentang buah anggur. Anggur dikatakan antara buah yang dibawa dalam bahtera Nabi Nuh.
vivix shaklee anggur resveratrol

Kehebatan Anggur 

Ada pelbagai jenis anggur di dunia, dan salah satunya ialah anggur muscadine atau dikenali sebagai anggur muskat, yang dikatakan anggur paling istimewa.
Anggur muscadine adalah anggur liar yang mempunyai 20 kromosom, dan oleh kerana pasangan tambahan kromosom ni, ia menyediakan lebih banyak faedah kesihatan termasuk fungsi imun yang tinggi dan antioksidan terbaik.
Anggur ini mempunyai buah yang besar, sebesar bola golf, dan hidup di kawasan ekstrem, menjadikan ia mengandungi banyak polifenol dan resveratrol. Ia juga mengandung asid ellagik, yakni sejenis polifenol yang tiada dalam anggur jenis lain. Asid ellagik mempunyai peranan
alam menghentikan bahan kimia penyebab kanser, juga anti virus dan anti bakteria.
Ia sudah lama menjadi hidangan masyarakat di benua Amerika dan Eropah, dikatakan mula dinikmati secara komersial di zaman Mesopotamia (di antara negara Turki dan Iran).
vivix shaklee untuk kurus

Resveratrol  Untuk Kurus ?

RESVERATROL beri kebaikan dgn meningkatkan kebolehan badan kita mengenal pasti “lemak” melalui hormon insulin
HORMON INSULIN dalam badan mampu mengenal pasti “sensitivity” LEMAK dalam badan sama ada lemak tu perlu disimpan sebagai ” lemak kekal” dalam badan atau di jadikan “bahan bakar” untuk tenaga
RESVERATROL mampu “block” aka menghalang sel2 lemak pra-matang dari wujud dan sel lemak- lemak yang sedia ada dari berkembang
RESVERATROL juga mampu memperbahui sel2 dan aktifkan sel2 dlm badan, bila sel2 aktif akan menguatkan organ2 dalaman badan dan organ mampu bekerja secara effisyen dengan pengaliran oksigen yang mencukupi di dlm saluran darah
RESVERATROL membantu pengurangan pengumpulan dan penghalang sintesis lemak dan seterusnya meningkatkan pengoksidan asid lemak kerana RESVERATROL membantu meningkatkan pengaliran darah yang membawa oksigen ke seluruh badan iaitu pembakaran lemak.
RESVERATROL membantu memberi rasa kenyang yang berpanjangan sekaligus dapat mengurangkan keghairahan anda melihat makanan yang lazat depan mata.
detox vivix shaklee

VIVIX SHAKLEE = Anggur Muscadine + Resveratrol ?

Vivix ialah sejenis minuman campuran botani, merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi. Vivix mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. 4 fakta di bawah terbukti vivix memang hebat
  1. Vivix mengandungi resveratrol. Malah Vivix terbukti 10 kali lebih bertenaga daripada resveratrol, disamping tidak mengandungi alkohol, sebaliknya hanya menggunakan bahan semula jadi, tanpa pewarna tiruan serta perasa tambahan dan HALAL!
  2. Saintis telah menjalankan kajian dan hasil kajian mendapati orang-orang Perancis gemar memakan daging yang berlemak tinggi dan minum wain dengan banyak, tetapi kadar penyakit jantung tetap rendah di Perancis. Selepas bertahun-tahun membuat kajian, saintis menemui rahsia di sebalik Paradoks Perancis terdapat pada Resveratrol yang terkandung dalam wain merah.
  3. Satu hidangan Vivix mengandungi jumlah resveratrol yang sama banyak seperti yang terdapat dalam 100 gelas wain merah.
  4. Sekiranya hendak dibandingkan dengan minuman jus lain, Vivix ternyata mendahului dengan hanya 1 sudu teh sehari mampu membekalkan ORAC* value yang diperlukan tubuh iaitu 3000-5000 ORAC (Oxygen Radical Absorbance Capacity (ORAC) is a method of measuring antioxidant capacities of different foods )
vivix shaklee payudara besar

Leave a Reply

CommentLuv badge

Close Menu