Diet Diet Sihat

Kami adalah pengedar bebas shaklee yang sah berdaftar SID: 866453.

Penghantaran ke seluruh malaysia , atau COD sekitar Shah Alam, Kelana Jaya, Klang, Subang , Kuala Lumpur dan lain – lain tempat.

Sertai kami sebagai pengedar bebas shaklee dan menjana unlimited income bersama shaklee.

Ainul Mustafa

bekas jurutera, sampai dinobatkan theasianparent sebagai ibu yang patut korang follow di Malaysia nih, rujuk artikel sebelum nih. Ainul mengambil keputusan untuk berhenti dari menjadi jurutera dan sekarang fokus untuk membantu ramai suri rumah yang sibuk dengan menggunakan teknik halimunan. Selain itu Ainul sentiasa menulis tentang kekeluargaan di blog personal beliau AinulMustafa.com

Faiz Saaid

ambil keputusan untuk berhenti buat PhD, fokus terus buat business, dan menjadi tunjang kepada program teknikal . Alhamdulillah, dia sering bercakap depan orang ramai tentang blog, fb, dan shaklee. Faiz Saaid juga menulis lawak lawak beliau di blog peribadi Blog Orang Selangor

pengedar Bebas Shaklee

Produk pilihan kami, terbukti selamat dan berkesan, inovasi lebih 100 tahun, menjadi pilihan kami di Diet Diet Sihat.

ARTIKEL TERKNI

Keputihan Teruk Punca Mandul Sukar Dapat Anak ~ Dr Hamid Arshat

Keputihan Teruk Punca Mandul Sukar Dapat Anak. benarkah? Jika bakteria ini dapat memasuki pelvis yang mana saluran felopio (fallopian tube) dijangkiti kuman dan tersumbat. Namun,

Read More
back to nature

BACK TO NATURE – Rahsia Sihat Sepanjang Hayat

Nape perlu “back to Nature” klu nk sihat sepanjang hayat. Tubuh manusia terdiri dari 60 trillion sel yg memerlukn zat makanan(setiap hari)utk kekal sihat dan baik

Read More
batu karang hilang

BATU KARANG HILANG – Konsisten Amalkan Vivix Shaklee

OKTOBER 2016 (SPECIAL EDITION VIVIX) TESTIMONI 10: AKMAL MUSTAFA. [ SAKIT BATU KARANG HILANG SEMBUH SELEPAS AMALKAN VIVIX] Assalamualaikum W.B.T. Nama saya Akmal Mustafa dan

Read More
luka pembedahan kurang sakit

LUKA PEMBEDAHAN KURANG SAKIT – Zinc Complex Buat Doktor Puji

NOVEMBER 2015. TESTIMONI 039 : RUZANNA HANEE . Luka pembedahan kurang sakit Assalamualaikum…. Saya Ruzanna Hanee, ingin kongsikan pengalaman saya menggunakan produk Shaklee dan berpuas

Read More
kebaikan polifenol

KEBAIKAN POLIFENOL – 8 Manfaat Polifenol Untuk Kesihatan Total

Kebaikan polifenol , seperti yang ada dalam vivix shaklee ataupun dalam cinch tea, atau semua yang ada dalam tumbuhan ini macam-macam kebaikan ada. Jadi nak

Read More
minyak ikan kuruskan badan

MINYAK IKAN KURUSKAN BADAN – Fungsi Hormon Leptin Dalam Badan

Minyak Ikan Kuruskan Badan ? Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Ramai yang diluar sana inginkan badan yang menarik, tertarik bukan? Ramai juga yang berjaya mencapai impian

Read More
ujian akan berakhir

UJIAN AKAN BERAKHIR ? Hanya Yang Kuat Akan Bertahan

MUNGKINKAN UJIAN INI AKAN BERAKHIR…“Bila la nak habis dugaan kat kita ni, lepas satu, satu” luah seorang kawan saya tentang dugaan hidup yang dialaminya. Saya

Read More
dilema overweight

DILEMA OVERWEIGHT – Bila Ada Orang Kata Kita Pregnant

Memang sengsara kalau dah orang kita dalam dilema overweight. Jadi korang tahu tak kalau korang dah mula rasa macam kat bawah ini, kena sedar diri,

Read More